BLISS

8 leefsessies

Er zijn 8 sessies voorzien.

Blauwdruk (Human Design én de andere fundamentele puzzelstukken)

Het is jouw persoonlijke en unieke fysieke imprint. Het fundament van hoe jij jouw leven best in te richten hebt, om jezelf ten volle te kunnen naar buiten brengen.
Moeiteloos. De rode draad, thema’s, valkuilen en hoe je en ‘ja’ of ‘nee’ voor jou weer haarfijn leert aanvoelen… Op dit en zoveel meer krijg je glasheldere antwoorden en een praktische methodiek om weer trouw te leren zijn aan JOU.

Je Blauwdruk is zoveel ruimer dan het ene puzzelstuk Human Design en precies daarin wordt je in onze bundels ondergedompeld in een uiterst boeiend avontuur, waarin je weer afgelijnd bent op jouw essentie.

Ontleding vinger- en handafdrukken

Onze vingerafdrukken, de vingers en handen vertellen een heel eigen verhaal. Ons fysiek lichaam draagt een schat aan informatie met zich mee! Je krijgt inzicht over jouw levensscholen en de daarbij behorende thema’s. Ook je aandachtspunten komen vlot aan het licht. Alleen al de manier waarop jij de afdrukken bezorgt, waarop deze ontleding is gebaseerd, geeft informatie prijs.

Intuïtieve kaartsessie

De ruim 30 kaartendecks die ik gebruik, werden mij indertijd geschonken door één van mijn cliënten die palliatieve assistentie inriep met behulp van energiewerk/healing. Ze vroeg me deze kaarten in combinatie met mijn talent om mensen te helpen hun diepe potentieel te ontplooien verder in te zetten. Zo gezegd, zo gedaan… Tijdens deze sessie kan je vrij vragen stellen, inpikken op wat uit de kaartendecks tevoorschijn komt en alles doornemen wat op dat moment bij jou naar boven komt. Het zal je versteld doen staan wat je aan inzichten, antwoorden en duidelijkheid krijgt om jouw persoonlijke puzzel te leggen.

Creatiesleutel

We kunnen ons vaak wel iets voorstellen bij waar we naartoe willen en wat we graag willen creëren in ons leven, maar we komen soms moeilijk bij het concreet maken van de stappen die daarvoor nodig zijn. Alles is al in ons aanwezig, maar soms zitten onverwerkte stukken onze volle ontplooiing nog in de weg. Via stapstenen, zorgvuldig uitgelegd in de vorm van een Ankh, verbinden we alles in onze innerlijke puzzel wat momenteel nog vaag of onduidelijk is. De symboliek van de Ankh is bijzonder en wordt met de grootste zorg uitgelegd wanneer je deze unieke ervaring aangaat. Het is dan ook heel bewust dat dit symbool dient als plattegrond voor de Creatiesleutel.

Breathwork & lichaamsbewustzijn

Deze sessie laat je ervaren welke onderdelen in breathwork (gerichte ademhalingsoefeningen) en lichaamsbewustzijn jou kunnen assisteren. We stellen samen ook een concrete aanpak op, die je kunt integreren in je dagelijks leven,  efficiënt en helemaal op maat.

Gift

Een pakket wordt telkens afgesloten met een gift op maat aan jou. We houden je graag in spanning wat dat mag zijn…

Ontwerp door Web-ITC