Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innerlijke Grote Schoonmaak workshop Brugge

10 februari@14:00 - 18:00

Workshop Innerlijke Grote Schoonmaak
Prijs: € 75,00

Innerlijke opruimwerk gaat helemaal niet over goeie vibes, journalling, yoga, mediteren, vrouwen- of mannencirkels, groentenbowls, trommelinitiaties samen met de buur. Dat kan fijn zijn als het voor jou is, als uiterlijke aanvulling en extra ondersteuning. Het leven werkt altijd van binnen naar buiten toe, dat is hoe energie zich beweegt. Van IN jou naar buiten toe, niet omgekeerd. Dus is het van het grootste belang dat je begrijpt wat er zich allemaal in jouw binnenwereld afspeelt, voor je er iets mee kunt gaan doen dat helemaal klopt voor jou in je buitenwereld.

Innerlijke Grote Schoonmaak gaat over het consequent aflijnen van wat jij denkt, zegt, doet en voelt. Over moed, visie en discipline. Over belichamen wie je bént. Over o.a het accepteren, integreren en transformeren van pijnlijke stukken, rouw, diepe levensvragen die we met ons meedragen en die heimelijk aan het stuur blijven zitten om ons regelmatig knock-out onderuit te meppen.

En daarnaast gaan we creëren!
Net zoals bij grote schoonmaak thuis starten we met alles wat meest zichtbaar is en de weg verspert. Wat verspert onze weg, wat blijft? Om verder te gaan naar de verborgen hoekjes en het ontdekken van diep verborgen schatten waarvan we het bestaan waren vergeten. Samen met de innerlijke schoonmaak, doen we aan opfrissen, herdecoreren en installeren van het nieuwe binnenin jou!

Geen ’13 in een dozijn’ – assistentie bij mij, bij Leef!
Geen enkel ’13 in een dozijn’ – mens heeft wat er nodig is voor jou.
Waardeer jezelf genoeg om jezelf ALLES te gunnen.

Met mij krijg je een levenslustige zonnestraal, ondernemende ziel, energieke lichtvonk en holistisch consulent die je zonder omwegen weer inplugt in je Ware Zelf.

INFO & INSCHRIJVEN: stuur een mailtje naar info@leefjouwpotentieel.be.

Gegevens

Datum:
10 februari
Tijd:
14:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

De Klaproos
Gentpoortstraat 41
Brugge, 8000 België
+ Google Maps

Organisator

Leef
Telefoon
0478 56 06 57
E-mail
info@leefjouwpotentieel.be
Bekijk de site van Organisator
error

Help ons groeien! 🌟 Vind je deze blog leuk? Deel het met je vrienden en familie op sociale media! Jouw steun helpt ons om meer geweldige content te maken. Klik op de knoppen hieronder om te delen. Bedankt!