Je gaat beter niet naar een healer!

“Die neemt jouw ballast en moeilijkheden over. Filtert alles weg waar je eigenlijk van moet leren.” Dit werd één van mijn potentiële klanten op de mouw gespeld. Door iemand die dus een heus centrum in België runt en daar mensen assisteert in relaties en verbinding. En merkbaar geen kaas heeft gegeten van energiewerk.

Jouw energiehuishouding is een onlosmakelijk deel van jezelf om mee te leren navigeren, wil je écht helen en transformeren. Ook en vooral als ondernemer! Je onderneming vloeit uit jou, uit jouw Essentie. Van binnen naar buiten, zo werkt het namelijk altijd. Is er vertroebeling en verwarring binnenin, speel je een rolletje dat afwijkt van wie je echt wil zijn? Lekker mee met de kudde? Bewaak je zorgvuldig de stuff die comfy (misschien al jaren) onder de mat veegt in plaats van doormaakt en verwerkt? Dat vertaalt zich dan exact zo in je onderneming. Tot je je innerlijke ballast recht in de ogen kijkt en transformeert.

Goed dat de vrouw in kwestie vanuit zichzelf besliste. Ze kwam toch. Om te ontdekken dat waar ze voor werd ‘gewaarschuwd’ pure onzin is, verspreid uit onwetendheid. Het vroeg veel van haar om te ervaren dat ik niet zo’n kneusje ben, die leuk eventjes haar ballast van haar overneemt. Geen magische sleutel voor het slot, om plots in haar sprookjesrealiteit te belanden. Daar werd ze liefdevol én kordaat mee geconfronteerd, telkens weer. Ze leerde dat één keer langskomen of het even ‘proberen’ gelijk staat aan één appel eten en geloven dat je instant ‘gezond’ bent.

Energiewerk in NIET:

  • Hocus pocus, blabla & paf: weg is waar jij mee zit, je bent ervan af.
  • Overnemen van jouw ballast, om het dan als healer in jouw plaats te gaan verwerken.
  • Een uurtje per half jaar langskomen, luchtig naar buiten dartelen en party mode! NOPE

Energiewerk is WEL:

  • Helderheid scheppen in wat je eerstvolgende stap kan zijn om wat jou momenteel afremt (vooral waar jij je momenteel niet bewust van bent) te verwerken. Diep. Dieper. Diepst. Wortels. Oorzaken. Dat.
  • Assisteren in het laten optrekken van de mist in je lichaam en energie, zodat jij vlotter en met minder moeite vooruit komt.
  • Helpen en ondersteunen wanneer het teveel of verwarrend wordt, zodat jij je innerlijk opschoonwerk beter kunt doen.
  • Geblokkeerde stukken (= gestagneerde energie: lichamelijk, emotioneel, mentaal, waar ook in je energetische anatomie) helpen losmaken, om te kunnen doorbreken en in overgave te gaan in wat wil gebeuren, los van jouw wilskracht alleen.

Dat er bakken zelfverklaarde New Age goeroes en clowns hun act opvoeren, die hun eigen materie wel VERKONDIGEN, maar niet zelf LEVEN, absoluut. Ook dat maakt onderdeel van jouw proces: leren herkennen, filteren en kiezen voor wat wél onderbouwd is en je resultaat brengt.

Welkom bij dit ‘niet zo lieverdje’ voor het échte werk. smile

error

Help ons groeien! 🌟 Vind je deze blog leuk? Deel het met je vrienden en familie op sociale media! Jouw steun helpt ons om meer geweldige content te maken. Klik op de knoppen hieronder om te delen. Bedankt!