Herleefpakket Inhoud

2 leefsessies

2 Leefsessies inbegrepen. De inhoud van elk van deze Leefsessies wordt uitgebreid besproken tijdens jouw kosteloze kennismaking, zodat we een passende keuze voor jou kunnen maken. Meer lezen over Leefsessies? Neem een kijkje via de Homepagina voor een uitgebreid overzicht.

Zelfontplooiing Duo

Wie jij werkelijk bent is zoveel ruimer dan één enkel puzzelstukje! Tegenwoordig is het hip geworden om jezelf onder de loep te laten leggen bij mensen die vaak niet eens dieper duiken dan het puur rationele. Mensen die het wel kunnen analyseren en uitleggen, maar die niet in staat zijn om het voor jou in mensentaal en concrete tools te vertalen voor je dagelijks leven. Je wordt niet echt geholpen om het concreet te gaan toepassen op een doordeweekse dag. En dat is nu net waar we bij Leef het verschil maken! Het is belangrijk dat jij een dieper begrip krijgt van jouw innerlijke natuur en dat je je ware zelf oprecht leert kennen.

Dan kan je :
1. optimaal gebruik maken van je lichaam om je energie te reguleren (opwekken, opslaan en verbruiken) &
2. de nodige energie vrijmaken om in harmonie met het Leven zelf alles te creëren en te beléven wat klopt voor jou.

Het is belangrijk dat je leert hoe jouw Numerologie en Human Design en andere handige systemen je kunnen helpen om jezelf naar buiten te brengen op manieren die meest kloppen voor jou. Weet: Numerologie en je Human Design, dat is niet wie jij bént. Het zijn wel handige en concrete wegwijzers die je helpen ankeren (gronden) in de realiteit. Die ervoor zorgen dat je geen honderd omwegen maakt. Dat je zo dicht mogelijk bij jezelf en op je eigen pad blijft. Inbegrepen: 2 uur Numerologie en 2 uur Human Design + een uitgebreide bundel in mensentaal.

1x Creatiesleutel

De synthese-sessie van het Herleefpakket! Dit is het moment waarop we alles verankeren en samenbrengen: deze sessie is er, om jou voluit te lanceren aan het eind van je traject. Duur: 2 uur-2,5 uur. Deze Sleutel van Creatie werd in het leven geroepen door Joost Vanhove, na al die jaren nog steeds een dierbare mentor van me. Ik baseerde me verder op zijn methodieken om jou optimaal te assisteren hierin.

Een gift op maat voor jou

Je ontvangt een fijn cadeautje op maat na afronding van je pakket. Hou jij ook zo van verrassingen?

Bundel op maat en actieve ondersteuning

Wanneer jij het pakket aankoopt, kan je rekenen op doorlopende ondersteuning. Naast de live sessies wordt een wekelijkse (video)call ingepland van 30 minuten om de vinger aan de pols te houden tussendoor. Je staat er niet alleen voor! Na het afronden van de bundel, plannen we een 3-tal weken later nog een online opvolgmoment van 30-45 minuten in. Je hebt een rechtstreeks lijntje met mij voor de volledige duur van jouw pakket en ook achteraf blijf ik rechtstreeks toegankelijk.

Uitverkocht

Is het Herleefpakket precies wat jij nodig hebt? Interesse om deel te nemen?

Om zeker te zijn dat ik je via het Herleefpakket optimaal kan helpen, is het voor mij belangrijk om even af te stemmen met jou.
Boek gratis een kennismakingsgesprek!