Benieuwd wat we voor jou in petto hebben?

Programma’s

Impuls

Ben je toe aan die krachtige impuls die jou en je leven op het juiste spoor zet vanuit wie je werkelijk bent?

Meer details

Waarom werkt ons leven op sommige vlakken niet? Wat loopt er moeizaam en waarom? Je gaat weer ontdekken wat je vanuit je hart verlangt en leert meerdere vaardigheden en tools om steeds weer naar je innerlijke (werkelijke) zelf te kunnen terugkoppelen. Zo leer je stap per stap weer trouw te zijn aan wat jij graag wilt en verlangt. Dit programma geeft je de kick-start waar je zo naar verlangt om jouw unieke pad te gaan volgen.

€385

incl. BTW

Bliss

Genoeg rondgedobberd, gezocht en gezwoegd in je leven en volmondig en openhartig ‘’ja” aan jouw unieke flow vanaf nu?

Meer details

Hoe je je eigen flow volgt, naast die van alle anderen en midden in de smeltkroes van alles rondom ons? Je leert je hierop afstemmen. Je deed al het nodige innerlijk werk, misschien stond dat de laatste tijd wel op een laag pitje of ging je door een pittige periode. Genoeg rondgedobberd en gezwoegd. Je krijgt al het nodige aangereikt om vanaf nu je leven te ervaren als de rivier waarin jij met je bootje stroomafwaarts meebeweegt, moeiteloos en vrij.

€1458

incl. BTW

Losse sessie

Een leefsessie bestaat standaard uit ongeveer 30 minuten gesprek, 45 minuten energiewerk. Gesprek is er, om helderheid en beweging te krijgen in jouw huidige moeilijkheden. Energiewerk brengt onder andere de volgende resultaten en bekrachtigt het geheel. Rust in je hoofd, een diep ontspannen lichaam,  stressvermindering, minder chaos in je gedachten, verzachting van lichamelijke klachten, minder piekeren, verbeterde slaap, gebalanceerde energie, emotioneel en mentaal evenwicht. Je levensenergie stroomt weer vrij en krachtig in je lichaam. En die fysieke aflijning waaiert uit naar en werkt in op jouw dagelijks leven en realiteit.

Workshops

Vind je pad-wandelingen

Je eigen route vinden in het leven lijkt soms als in een doolhof zonder uitgang zitten. Laat staan dat het als koppel vlekkeloos  verloopt. En wat dan binnen en voor je bedrijf? Wegwijzers kunnen onvindbaar of onleesbaar zijn. Echte tegenslagen! Hoe moet het daarna weer verder? Hoe weet je dat je nog steeds op de juiste route zit? Of misschien dwaal je te ver af? De doorgangen van het levensdoolhof zijn soms akelig goed verborgen: het slorpt bakken energie en vraagt doorzettingsvermogen om ze te bereiken.  Als je er één vindt, kan die zomaar dicht lijken te zitten. Onderweg ontdek je heel veel hulpmiddelen, die je terug op jouw pad brengen. Maak gebruik van je unieke, innerlijke gps en persoonlijke innerlijke schatkist om vlot te navigeren. Solo, in jouw relatie als koppel én in jouw bedrijf.

Pilates

Pilates is gekend als “inspannende ontspanningsles”: pittig, luchtig en heerlijk om te doen. Pilates helpt jouw lichaam activeren en zorgt tegelijk voor rust in je hoofd. Je ervaart diepe ontspanning en de voldoening van je lichaam dat zich toch heeft ingespannen. Je wint aan kracht en balans en bovendien ga je er steeds strakker uitzien wanneer je regelmatig Pilates  doet. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, of je nu beginner of expert bent.

Wacht niet langer.  Ga op avontuur en ontdek jouw innerlijke schatkist!