Benieuwd wat Leef voor jou in petto heeft?

Leefbundel

Leefbundel 5 weken

Ben je toe aan een aantal weken intensief en aaneensluitend samenwerken? Wil je een krachtige impuls om jezelf en je leven op de rails te zetten? 

Meer details

Waarom werkt ons leven op sommige vlakken niet? Wat loopt er moeizaam en waarom? Je gaat weer ontdekken wat je vanuit je hart verlangt en leert meerdere vaardigheden en tools om steeds weer naar je innerlijke (werkelijke) zelf te kunnen terugkoppelen. Zo leer je stap per stap weer trouw te zijn aan wat jij graag wilt en verlangt. Dit programma geeft je de kick-start waar je zo naar verlangt om jouw unieke pad te gaan volgen.

€585

excl. BTW

Leefsessie

In onze Westerse samenleving wordt doorlopend druk gepraat, geanalyseerd en nagedacht. Onder elkaar én in de zorg- en welzijnssector. Liefst op een zo hels mogelijk tempo, vlug vlug vlug… na een luttele 50 minuten is daar alweer een volgende praatgast na jou. Het tempo is crazy. Met af en toe een kruimeltje heb je het verder vooral zelf uit te zoeken en tast je soms bijzonder lange tijd in het duister, zonder noemenswaardige vooruitgang. Bij Leef begrijpen we helemaal waar dat schoentje wringt . We doen we vanuit holistisch oogpunt aan Innerlijke Grote Schoonmaak én tegelijk duiken we het Creatieproces in. We doen aan diepgang. We gaan ruimer dan alleen die mentale laag, die in het westen nog steeds bijna solo het podium krijgt in een mensenleven. Zo kan jij zo vlot als mogelijk genieten van je frisse, schone lei. Van het levenstempo en het soort leven dat helemaal klopt voor jou! Je durft (weer) jouw unieke pad te bewandelen, zoals jij dat graag wil. Er worden 3 SOORTEN LEEFSESSIES geboden: KOM TOT RUST, KOM BUITEN, KOM IN BEWEGING. Misschien heb je zelf al een lichte voorkeur voor één van de 3 soorten, meer gedetailleerde info kan je op de Home pagina per onderdeel lezen. We bekijken samen wat jou best vooruit helpt, tijdens een ontspannen startsessie.  Telefonisch kennismaken is kosteloos. Een leefsessie gaat live door hier in de welzijnspraktijk of op locatie (aan huis en online mogelijk).  Leefsessies duren 2 uur. Toegankelijk voor alle leeftijden. 

Workshops

LEEF-workshops zorgen er voor dat jij opgefrist en opgehelderd, met vernieuwde moed en inzichten klaargestoomd bent om je eigen leven concreet vorm te geven volgens wat wél klopt voor jou. Een absolute aanrader!

CHECK ZEKER: WORKSHOP Innerlijke Grote Schoonmaak 

Hoe pak je het concreet aan om niet steeds weer de speelbal van de omstandigheden te zijn?  Wat dien je te weten en kan je maar beter onder de knie krijgen om dit te leren toepassen?  Hoe maak je contact met je eigen essentie binnenin en blijf je er trouw aan – in je kracht – wanneer rondom jou alles wankelt en beweegt?  Hoe werkt ons energiesysteem?  Hoe maak je optimaal gebruik van jouw energie? Hoe kan je die opschonen (alle prikkels en ruis van rondom jou filteren om dicht bij jezelf te kunnen blijven)?  Dat en zoveel meer komt aan bod, om je weer helemaal in lijn met jezelf te brengen.  En van daaruit zullen al je creaties en wat je doet, organiseert, onderneemt ook werkelijk vruchten afwerpen.  Zo werkt het namelijk, van binnen naar buiten, in wisselwerking. 

Workshop of Lezing op jouw event, in jouw organisatie, in je bedrijf, bij je thuis?  Bel me vrij. 

Numerologie

Numerologie is de studie van getallen en hun betekenis en bijdrage in je leven. Het is een oeroude praktijk die je laat ontdekken met welk potentieel je bent geboren. Ook dat deel van je potentieel, waar je je op dit moment nog niet bewust van bent! Ontdek snel meer… 

Pilates

Na ruim 20 jaar lesgeven in en toepassen van deze methodiek van grondlegger Joseph Pilates, zowel binnen als buiten de fitnessbranche, koos ik ervoor om Pilates verder in te zetten als lichaamswerk individueel en voor groepen.  Vrij van competitie, prestatiedrang, druk, strijd.  Wél op maat en gericht op het weer volop laten stromen van jouw levensenergie op alle vlakken.  Lichamelijk, emotioneel, mentaal, en all-round.  Net daarom werd Pilates ook in het leven geroepen: om een antwoord te bieden op onze ‘moderne’ en bijzonder haastige, prestatiegerichte levensstijl die een radicale slooptocht is op onze gezondheid.  Pilates-peilers: ademhaling (breathwork), concentratie (focus), controle (discipline), precisie (gericht werken), centriciteit (meest optimale uitlijning van hoofd, nek, schouders, rug, bekken en ledematen ), flow (vloeiend bewegen), uithoudingsvermogen (doorzetten) en ontspanning (loslaten).  

WELKOM:

Individueel (of duo) op afspraak: maak je afspraak via het contactformulier van Leefjouwpotentieel.be 

In mijn wekelijkse groepslessen bij Botanicum in Ieper (ma/di/woe). Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen: of je nu pas begint, of al wat ervaring hebt: reserveren

Boekingen voor workshops en les aan kleine groepjes: maak je afspraak via het contactformulier van Leefjouwpotentieel.be 

Beleefsessie ouder & kind

Een eenvoudige, connecterende sessie, op maat voor jullie beiden. Via samenspel en lichaamsgericht contact (gebaseerd op de principes van Sherborne) concentreren we ons op het aansterken van jullie band in alle veiligheid en geborgenheid. We sluiten bovendien telkens af met een deugddoend ontspanningsmoment die jullie voor elkaar gaan faciliteren. Fun, beworstwording, ontladen en creativiteit zijn sleutelwoorden van deze unieke ervaring!

Wacht niet langer.  Ga op avontuur en ontdek jouw innerlijke schatkist!

11 + 4 =