Benieuwd wat we voor jou in petto hebben?

Programma’s

Impuls

Ben je toe aan die krachtige impuls die jou en je leven op het juiste spoor zet vanuit wie je werkelijk bent?

Meer details

Je bent al een tijdje zoekend en wil graag meer ontdekken over wie jij werkelijk bent. Niet oppervlakkig, maar ook in de diepte. Je vindt het wel spannend, maar voelt je innerlijke roep naar meer. We ‘zijn’ iemand in ons leven, maar hoe is dat geprogrammeerd door de omgeving? Doorheen onze kindertijd en jeugd en een groot deel van ons volwassen leven krijgen we feedback van de omgeving: ouders, leerkrachten, vrienden, partners, … en zo ontwikkelen we aannames over wie we zijn. Kloppen die wel? Waarom werkt ons leven op sommige vlakken niet? Wat loopt er moeizaam en waarom? Je gaat weer ontdekken wat je vanuit je hart verlangt en leert meerdere vaardigheden en tools om steeds weer naar je innerlijke (werkelijke) zelf te kunnen terugkoppelen. Zo leer je stap per stap weer trouw zijn aan wat jij graag wil en verlangt. Dit programma geeft je de kick-start waar je zo naar verlangt om jouw unieke pad te gaan volgen.

€348

incl. BTW

Momentum

“Yes” aan die krachtige impuls om op jouw pad te komen én een stevige opwaartse stroom in je leven aanwakkeren om vanaf nu te ervaren wat wél allemaal mogelijk is?

Meer details

Heb je al aardig wat stappen gezet om dieper in jezelf te duiken en wil je graag accelereren in de richting van jouw dromen en doelen?  Bekend met innerlijk werk?  Wil je graag nog fijner gaan finetunen en de puntjes op de ‘i’ zetten, om nog beter afgelijnd te zijn met jezelf?  Wil je dieper aan de slag met het creëren van het leven waar jij helemaal in je nopjes bent?  Dan is dit helemaal voor jou.  Het is tijd voor aanwakkering van jouw passies, gaven, talenten en jouw hele systeem, om het leven te ervaren zoals het bedoeld is.  Met alles wat wél mogelijk is.

€585

incl. BTW

Flow

Genoeg rondgedobberd, gezocht en gezwoegd in je leven en volmondig en openhartig ‘’ja” aan jouw unieke flow vanaf nu?

Meer details

We hebben allemaal een eigen unieke flow. Flow is onze natuurlijke staat van zijn. Handrem los, cruisen op de Highway van het Leven. Ons innerlijk levenstempo, onze eb- en vloedfases en de invloed van onze natuur in samenwerking met dé natuur, zorgen voor ons eigen verhaal.  Het is belangrijk om inzicht te hebben in hoe dit voor ons persoonlijk werkt en om onze eigen flow haarfijn te volgen. Hoe je je eigen flow volgt, naast die van alle anderen en midden in de smeltkroes van alles rondom ons?  Je leert je hierop afstemmen. Je deed al het nodige innerlijk werk, misschien stond dat de laatste tijd wel op een laag pitje of ging je door een pittige periode. Genoeg rondgedobberd en gezwoegd. Je krijgt al het nodige aangereikt om vanaf nu je leven te ervaren als dé rivier waarin jij met je bootje stroomafwaarts mee beweegt, moeiteloos en vrij.

€1458

incl. BTW

Vortex

Een ongeëvenaard jaartraject waarin jij volwaardig tot bloei komt en je leven met jou samen evolueert naar de versie waar je stiekem van droomt!

Meer details

We bundelden meerdere diensten voor je samen, die een diepe impact maken op jou en je leven en een krachtig geheel vormen. Dit programma is volledig persoonlijk en helemaal op maat voor jou. Tijdens jouw doortocht hier krijgt alles in en rondom jou een make-over en zien we telkens boeiende, prachtige transformaties.  Een ongeëvenaard jaartraject waarin jij volwaardig tot bloei komt en je leven met jou samen evolueert naar de versie waar je stiekem van droomt!

€5258

incl. BTW

Losse sessie

Een leefsessie bestaat standaard uit ongeveer 30 minuten gesprek, 45 minuten energiewerk. Gesprek is er, om helderheid en beweging te krijgen in jouw huidige moeilijkheden. Energiewerk brengt onder andere de volgende resultaten en bekrachtigt het geheel. Rust in je hoofd, een diep ontspannen lichaam,  stressvermindering, minder chaos in je gedachten, verzachting van lichamelijke klachten, minder piekeren, verbeterde slaap, gebalanceerde energie, emotioneel en mentaal evenwicht. Je levensenergie stroomt weer vrij en krachtig in je lichaam. En die fysieke aflijning waaiert uit naar en werkt in op jouw dagelijks leven en realiteit.

Workshops

Vind je pad-wandelingen

Je eigen route vinden in het leven lijkt soms als in een doolhof zonder uitgang zitten. Laat staan dat het als koppel vlekkeloos  verloopt. En wat dan binnen en voor je bedrijf? Wegwijzers kunnen onvindbaar of onleesbaar zijn. Echte tegenslagen! Hoe moet het daarna weer verder? Hoe weet je dat je nog steeds op de juiste route zit? Of misschien dwaal je te ver af? De doorgangen van het levensdoolhof zijn soms akelig goed verborgen: het slorpt bakken energie en vraagt doorzettingsvermogen om ze te bereiken.  Als je er één vindt, kan die zomaar dicht lijken te zitten. Onderweg ontdek je heel veel hulpmiddelen, die je terug op jouw pad brengen. Maak gebruik van je unieke, innerlijke gps en persoonlijke innerlijke schatkist om vlot te navigeren. Solo, in jouw relatie als koppel én in jouw bedrijf.

Pilates

Pilates is gekend als “inspannende ontspanningsles”: pittig, luchtig en heerlijk om te doen. Pilates helpt jouw lichaam activeren en zorgt tegelijk voor rust in je hoofd. Je ervaart diepe ontspanning en de voldoening van je lichaam dat zich toch heeft ingespannen. Je wint aan kracht en balans en bovendien ga je er steeds strakker uitzien wanneer je regelmatig Pilates  doet. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, of je nu beginner of expert bent.

Wacht niet langer.  Ga op avontuur en ontdek jouw innerlijke schatkist!

12 + 5 =