Benieuwd wat we voor jou in petto hebben?

Bundel

Leefbundel 8 weken

Ben je toe aan die krachtige impuls die jou en je leven op het juiste spoor zet vanuit wie je werkelijk bent?

Meer details

Waarom werkt ons leven op sommige vlakken niet? Wat loopt er moeizaam en waarom? Je gaat weer ontdekken wat je vanuit je hart verlangt en leert meerdere vaardigheden en tools om steeds weer naar je innerlijke (werkelijke) zelf te kunnen terugkoppelen. Zo leer je stap per stap weer trouw te zijn aan wat jij graag wilt en verlangt. Dit programma geeft je de kick-start waar je zo naar verlangt om jouw unieke pad te gaan volgen.

€885

excl. BTW

Losse sessie

GESPREK EN BELEVING: aangepast aan jouw noden, vragen en moeilijkheden. Het GESPREK brengt ‘boven water’ wat voor jou prioriteit is.  Gesprek werkt vooral op het niveau van het denken, van het cognitieve, waar onze westerse samenleving rond is opgebouwd.  We missen beleving en belichaming: het concreet ervaren van die dagelijkse realiteit waar we naar verlangen. Daarom is BELEVING cruciaal om jouw doorbraak te krijgen, en innerlijke ‘grote schoonmaak’ te houden.  Leef biedt 3 soorten beleving aan: 1 healing/energiewerk,     2 lichaamswerk en 3 natuur.  Vanuit mijn achtergrond in zowel Tibetaans, Japans als Egyptisch energiewerk en Acces Bars, wordt op maat voor jou gewerkt.  Dat doen we met Drisana, Reiki, F. Shakti, Acces Bars.  Lichaamswerk brengt jou weer helemaal in verbinding met je lichaam via Pilates, ademwerk en een variatie aan methodieken in trauma release en ontspanning.  Natuur houdt in dat we ons onderdompelen in de natuur en haar diepe wéten om de antwoorden die je zoekt op een doelgerichte en luchtige manier te laten ontstaan.  Misschien heb je zelf een lichte voorkeur voor één van de 3 soorten Leefsessies. We bekijken samen wat jou best vooruit helpt, tijdens een ontspannen startsessie.  Een leefsessie gaat live door hier of op locatie (aan huis en online kan ook).  Een Leefsessie duurt 2 uur, een losse behandeling 1u15.  

Toegankelijk voor alle leeftijden.  

Workshops en Lezingen

Workshops en Lezingen, ingericht door Leef, zorgen er voor dat jij opgefrist en opgehelderd, met vernieuwde moed en inzichten klaargestoomd bent om je eigen leven concreet vorm te geven volgens wat wél klopt voor jou.

Een absolute aanrader!

NIEUW: WORKSHOP Jouw Energie ontdekken, opschonen en gebruiken.  

Hoe pak je het concreet aan om niet steeds weer de speelbal van de omstandigheden te zijn?  Wat dien je te weten en kan je maar beter onder de knie krijgen om dit te leren toepassen?  Hoe maak je contact met je eigen essentie binnenin en blijf je er trouw aan – in je kracht – wanneer rondom jou alles wankelt en beweegt?  Hoe werkt ons energiesysteem?  Hoe maak je optimaal gebruik van jouw energie en hoe kan je die opschonen?  Dat en zoveel meer komt aan bod, om je weer helemaal in lijn met jezelf te brengen.  En van daaruit zullen al je creaties en wat je doet, organiseert, onderneemt ook werkelijk vruchten afwerpen.  

Workshop of Lezing op jouw event, in jouw organisatie, in je bedrijf, bij je thuis?  Neem contact! 

Vind je pad-wandelingen

Je eigen route vinden in het leven lijkt soms als in een doolhof zonder uitgang zitten. Laat staan dat het als koppel vlekkeloos  verloopt. En wat dan binnen en voor je bedrijf? Wegwijzers kunnen onvindbaar of onleesbaar zijn. Echte tegenslagen komen op je pad! Hoe moet het daarna weer verder? Hoe weet je dat je nog steeds op de juiste route zit? Onderweg met Leef ontdek je die hulpmiddelen, die je terug op jouw pad brengen. Maak gebruik van je unieke, innerlijke gps en persoonlijke innerlijke schatkist om vlot te navigeren. Solo, in jouw relatie als koppel én in jouw bedrijf.

Pilates

Na ruim 20 jaar lesgeven in en toepassen van deze methodiek van Joseph Pilates, zowel binnen als buiten de fitnessbranche, koos ik ervoor om Pilates in te zetten als lichaamswerk individueel en voor groepen.  Geen competitie, geen prestatiedrang, geen druk.  Wél op maat en gericht op het weer volop laten stromen van jouw levensenergie op alle vlakken.  Lichamelijk, emotioneel, mentaal, en daar voorbij: all-round.  Net daarom werd Pilates ook in het leven geroepen: om een antwoord te bieden op onze ‘moderne’ en bijzonder haastige, prestatiegerichte levensstijl die een radicale slooptocht is op onze gezondheid.  Pilates-peilers: ademhaling (breathwork), concentratie, controle, precisie, centriciteit (uitlijning), flow (vloeiend bewegen), uithoudingsvermogen en ontspanning.  

 

Mijn groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen: of je nu pas begint, of al wat ervaring hebt.  

Ma/di/woe bij Botanicum te Ieper:  reserveren

Zat bij Soulfit te Zonnebeke:  reserveren

Individueel op afspraak in Voormezele of op locatie.  

Wacht niet langer.  Ga op avontuur en ontdek jouw innerlijke schatkist!