Benieuwd wat we voor jou in petto hebben?

Bundels

Impuls

Ben je toe aan die krachtige impuls die jou en je leven op het juiste spoor zet vanuit wie je werkelijk bent?

Meer details

Waarom werkt ons leven op sommige vlakken niet? Wat loopt er moeizaam en waarom? Je gaat weer ontdekken wat je vanuit je hart verlangt en leert meerdere vaardigheden en tools om steeds weer naar je innerlijke (werkelijke) zelf te kunnen terugkoppelen. Zo leer je stap per stap weer trouw te zijn aan wat jij graag wilt en verlangt. Dit programma geeft je de kick-start waar je zo naar verlangt om jouw unieke pad te gaan volgen.

€385

incl. BTW

Bliss

Genoeg rondgedobberd, gezocht en gezwoegd in je leven en volmondig en openhartig ‘’ja” aan jouw unieke flow vanaf nu?

Meer details

Hoe je je eigen flow volgt, naast die van alle anderen en midden in de smeltkroes van alles rondom ons? Je leert je hierop afstemmen. Je deed al het nodige innerlijk werk, misschien stond dat de laatste tijd wel op een laag pitje of ging je door een pittige periode. Genoeg rondgedobberd en gezwoegd. Je krijgt al het nodige aangereikt om vanaf nu je leven te ervaren als de rivier waarin jij met je bootje stroomafwaarts meebeweegt, moeiteloos en vrij.

€1458

incl. BTW

Losse sessie

Gesprek brengt opheldering en beweging in waar jij momenteel tegenaan loopt.  De soorten energiewerk die bij Leef worden aangeboden zijn REIKI, DRISANA en FENIKS SHAKTI.  Reiki zorgt voor harmonie, balans en onstpanning.  Drisana werkt gericht op blokkades en het ontrafelen van vastzittende patronen, op het doorstromen en flow van alles wat in beweging mag komen, heel specifiek en gedetailleerd.  Feniks Shakti werkt met de principes van het element vuur: het zorgt voor aanwakkering van je innerlijke kracht en voor het opbranden van wat jou niet meer dient.  Energiewerk helpt je lichaam, emoties, gedachten en volledige systeem om de moeilijkheden waar je mee geconfronteerd wordt ook effectief te transformeren. Daar waar je met een gesprek (coaching) alleen vaak blijft hangen op het niveau van het cognitieve en het denken, zonder echte doorbraken te hebben in je leven zelf.   Een leefsessie gaat live door hier of op locatie (aan huis en online kan ook).  Toegankelijk voor alle leeftijden.

Workshops en Lezingen

Workshops en Lezingen, ingericht door Leef, zorgen er voor dat jij opgefrist en opgehelderd, met vernieuwde moed en inzichten klaargestoomd bent om je eigen leven concreet vorm te geven volgens wat klopt voor jou.

Een absolute aanrader!

NIEUW: WORKSHOP Creëer jouw eigen realiteit.

NIEUW: LEZING Creëer jouw eigen realiteit. 

Hoe pak je het concreet aan om niet steeds weer de speelbal van de omstandigheden te zijn?  Wat komt er allemaal bij kijken?  Wat dien je te weten en kan je maar beter onder de knie krijgen om dit te leren toepassen?  Hoe maak je contact met je eigen essentie binnenin en blijf je er trouw aan – in je kracht – wanneer rondom jou alles wankelt en beweegt?  Hoe maak jij je leven wél leuk en luchtig met alles waar je oprecht blij van wordt?  Dat en zoveel meer komt aan bod, om je weer helemaal in lijn met jezelf te brengen.  En van daaruit zullen al je creaties en wat je doet, organiseert, onderneemt ook werkelijk vruchten afwerpen.  

Workshop of Lezing op jouw event, in jouw organisatie, in je bedrijf, bij je thuis?  Neem contact! 

Vind je pad-wandelingen

Je eigen route vinden in het leven lijkt soms als in een doolhof zonder uitgang zitten. Laat staan dat het als koppel vlekkeloos  verloopt. En wat dan binnen en voor je bedrijf? Wegwijzers kunnen onvindbaar of onleesbaar zijn. Echte tegenslagen! Hoe moet het daarna weer verder? Hoe weet je dat je nog steeds op de juiste route zit? Of misschien dwaal je te ver af? De doorgangen van het levensdoolhof zijn soms akelig goed verborgen: het slorpt bakken energie en vraagt doorzettingsvermogen om ze te bereiken.  Als je er één vindt, kan die zomaar dicht lijken te zitten. Onderweg ontdek je heel veel hulpmiddelen, die je terug op jouw pad brengen. Maak gebruik van je unieke, innerlijke gps en persoonlijke innerlijke schatkist om vlot te navigeren. Solo, in jouw relatie als koppel én in jouw bedrijf.

Pilates

Pilates als methodiek hebben we te danken aan bezieler Joseph Pilates (°1883).  Hij creëerde het antwoord op uitdagingen zoals een fysiek wankele gezondheid,  gebrekkige ademhaling, slechte houding en onze moderne leefstijl die vaak een slooptocht is op onze gezondheid.  Dit fysiek, mentaal, emotioneel én in (levens)energie.  Pilates als training staat bekend als “inspannende ontspanningsles”: het is pittig, luchtig en heerlijk om te doen! Pilates helpt jouw lichaam activeren en zorgt tegelijk voor rust in je hoofd. Je ervaart diepe ontspanning en de voldoening van je lichaam dat zich toch heeft ingespannen. Je wint aan kracht en balans en bovendien ga je er steeds strakker uitzien wanneer je regelmatig Pilates  doet. Ons ‘anatomisch korset’, de core, wordt volledig afgelijnd en geactiveerd als krachtcentrale.  De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, of je nu beginner of expert bent.  Pilates-peilers: ademhaling (breathwork), concentratie, controle, precisie, centriciteit (uitlijning), flow (vloeiend bewegen), uithoudingsvermogen en ontspanning.  Wees welkom!

Wacht niet langer.  Ga op avontuur en ontdek jouw innerlijke schatkist!