Benieuwd wat Leef voor jou in petto heeft?

Herleefpakket

HERLEEFPAKKET

In 8 weken van krampachtig vicieuze cirkels draaien naar jouw doorbraak!

Meer details

Je hebt het soms niet in de gaten... je merkt dat het steeds harder knaagt binnenin. Je beseft dat je helemaal kuddeproof bent gaan leven. En dat je verder van jezelf en je verlangde realiteit bent afgedwaald dan ooit... AUWCH! Wat nu? Hoe keer je dit om? Hoe kom je wél met zo min mogelijk 'kleerscheuren' op jouw unieke pad? 

Leefsessie

Leefsessies zijn holistische sessies van 2 of 4 uur, ontworpen om rust, beweging (flow) en ademruimte in je leven te integreren. Deze sessies bieden een combinatie van energiewerk en diepgaande individuele begeleiding om je te helpen je kern en je welzijn (terug) te vinden. Voordelen? Verbeterd welzijn op alle vlakken, boeiende zelfontdekking, diepgaande ontspanning en energieherstel.

Workshops

De workshops van Leef zijn praktische en inspirerende ervaringen, die je helpen om vernieuwde inzichten te krijgen. Ze helpen je moed verzamelen om je leven te herschikken en bij te sturen waar dat noodzakelijk en opportuun voor je is. Een voorbeeld hiervan is de workshop Innerlijke Grote Schoonmaak, waar je leert om innerlijke balast los te koppelen en zo de weg vrij te maken voor het nieuwe. Wat je kunt verwachten: diepgaande inzichten en frisse perspectieven, praktische oefeningen en direct toepasbare technieken, een ondersteunende en veilige omgeving met gelijkgestemden. 

Voordelen van de Leef-workshops: een ruimer zelfbewustzijn en helderheid, tools om je dagelijks leven te optimaliseren volgens wat klopt voor jou, inspiratie en motivatie om het geleerde toe te passen. 

Aanmelden: bekijk onze kalender en meld je aan voor de volgende workshop.

Workshop of Lezing op jouw event, in jouw organisatie, in je bedrijf, bij je thuis?  Bel me vrij. 

Numerologie

Numerologie is een eeuwenoude methode die de betekenis van getallen en letters gebruikt om je persoonlijk potentieel en levenspad te ontdekken en te ontcijferen. Via een diepgaande analyse onthult Numerologie alles wat je wil weten over jouw pad, uitdagingen, mogelijkheden, lessen en dwaalsporen. Wat je kunt verwachten: persoonlijke analyse op maat, beter begrip van je pad tot nu toe en inzicht in huidige en aankomende uitdagingen, leer hoe je evenwicht en harmonie kunt ervaren in je leven. 

Voordelen van Numerologie: ruimer zelfbewustzijn, voeling met je potentieel en de praktische oefeningen en tools die je helpen je potentieel te (be)léven! 

Boek een ontleding: ontdek je potentieel en plan jouw Numerologie vandaag nog in. 

Pilates

Na ruim 20 jaar lesgeven in en toepassen van deze methodiek van grondlegger Joseph Pilates, zowel binnen als buiten de fitness-sector, koos ik ervoor om Pilates verder in te zetten als lichaamswerk individueel en voor groepen.  Vrij van competitie, prestatiedrang, druk, strijd.  Wél op maat en gericht op het weer volop laten stromen van jouw levensenergie op alle vlakken.  Lichamelijk, emotioneel, mentaal, en all-round.  Net daarom werd Pilates ook in het leven geroepen: om een antwoord te bieden op onze ‘moderne’ en bijzonder haastige, prestatiegerichte levensstijl die een radicale slooptocht is op onze gezondheid.  Pilates-peilers: ademhaling (breathwork), concentratie (focus), controle (discipline en het versterken van je kernspieren voor een betere lichaamshouding), precisie (gericht werken), centriciteit (meest optimale uitlijning van hoofd, nek, schouders, rug, bekken en ledematen ), flow (vloeiend bewegen), uithoudingsvermogen (doorzetten) en ontspanning/loslaten (methodieken om stress te verminderen en te ontspannen). 

Voordelen van Pilates: verbeterde lichaamshouding en flexibiliteit, verhoogde kernkracht en stabiliteit, verminderde stress en verhoogd welzijn.  

BOEK EEN LES: ontdek de mogelijkheden en plan jouw Pilates vandaag nog in. 

Individueel (of duo) op afspraak: maak je afspraak via het contactformulier van Leefjouwpotentieel.be 

In mijn wekelijkse groepslessen bij Botanicum in Ieper (ma/di/woe). Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen: of je nu pas begint, of al wat ervaring hebt: reserveren

Boekingen voor workshops en les aan kleine groepjes: maak je afspraak via het contactformulier van Leefjouwpotentieel.be 

Beleefsessie ouder & kind

Ervaar een diepgaande verbinding met je kind tijdens de ouder en kind – beleefsessie. Deze ervaring biedt een unieke gelegenheid voor ouders en kinderen om samen te groeien, te verkennen en te verbinden. Door middel van diverse activiteiten en oefeningen, ontworpen om de band tussen ouder en kind te versterken, creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin jullie samen kunnen gedijen. 

Wat je kunt verwachten: jij en je kind gaan samen op ontdekking! Jullie nemen deel aan speelse en creatieve activiteiten, die ontworpen zijn om communicatie te verbeteren, vertrouwen op te bouwen en een diepere verbinding te cultiveren. Van expressieve kunst tot actieve spelletjes en mindfullness-oefeningen, elk moment is een kans om te groeien en te leren, zowel individueel als samen. 

Voordelen: jullie bouwen een sterkere band op (gebaseerd op begrip, respect en liefde), je versterkt jullie onderlinge communicatie, vergroot jullie zelfvertrouwen, en ervaart een diepere verbondenheid. 

Boek een sessie: klaar om de band met je kind te verdiepen en samen onvergetelijke herinneringen te creëren? Boek nu jullie Ouder en kind – sessie! 

Wacht niet langer. Kom met me mee op ontdekking in jezelf!

14 + 6 =