Leefbundel 8 weken

4 leefsessies

Gesprek en beleving zoals bij een losse sessie.

1 sessie ontleding en reading van jouw Human Design

Het is jouw persoonlijke en unieke fysieke imprint. Het fundament van hoe jij jouw leven best in te richten hebt, om jezelf ten volle te kunnen naar buiten brengen.
Moeiteloos. De rode draad, thema’s, valkuilen en hoe je en ‘ja’ of ‘nee’ voor jou weer haarfijn leert aanvoelen… Op dit en zoveel meer krijg je glasheldere antwoorden en een praktische methodiek om weer trouw te leren zijn aan JOU.

Je Blauwdruk is zoveel ruimer dan het ene puzzelstuk Human Design en precies daarin wordt je in onze bundels ondergedompeld in een uiterst boeiend avontuur, waarin je weer afgelijnd bent op jouw essentie.

1 natuursessie op maat

In de natuur krijg je de mogelijkheid om jezelf te (her)ontdekken. Een natuursessie bestaat uit wandelen, praten, stilstaan en oefeningen die je helpen werken aan jezelf.

1 sessie intuïtieve reading

De ruim 30 kaartendecks die ik gebruik, werden mij indertijd geschonken door één van mijn cliënten die palliatieve assistentie inriep met behulp van energiewerk/healing. Ze vroeg me deze kaarten in combinatie met mijn talent om mensen te helpen hun diepe potentieel te ontplooien verder in te zetten. Zo gezegd, zo gedaan… Tijdens deze sessie kan je vrij vragen stellen, inpikken op wat uit de kaartendecks tevoorschijn komt en alles doornemen wat op dat moment bij jou naar boven komt. Het zal je versteld doen staan wat je aan inzichten, antwoorden en duidelijkheid krijgt om jouw persoonlijke puzzel te leggen.

1x Creatiesleutel

We kunnen ons vaak wel iets voorstellen bij waar we naartoe willen en wat we graag willen creëren in ons leven, maar we komen soms moeilijk bij het concreet maken van de stappen die daarvoor nodig zijn. Alles is al in ons aanwezig, maar soms zitten onverwerkte stukken onze volle ontplooiing nog in de weg. Via stapstenen, zorgvuldig uitgelegd in de vorm van een Ankh, verbinden we alles in onze innerlijke puzzel wat momenteel nog vaag of onduidelijk is. De symboliek van de Ankh is bijzonder en wordt met de grootste zorg uitgelegd wanneer je deze unieke ervaring aangaat. Het is dan ook heel bewust dat dit symbool dient als plattegrond voor de Creatiesleutel.

Een gift op maat voor jou

De leefbundel van 8 weken wordt telkens afgesloten met een gift op maat aan jou. We houden je graag in spanning wat dat mag zijn…

WhatsApp assistentie

Tijdens de 8 weken kan je doorlopend op mijn assistentie rekenen via WhatsApp.

Uitverkocht

Is de Leefbundel precies wat jij nodig hebt? Interesse om deel te nemen aan de Leefbundel?

Om zeker te zijn dat ik je via de Leefbundel kan helpen, is het voor mij belangrijk om even af te stemmen of jij een match bent.
Benieuwd? Boek gratis een kennismakingsgesprek.