Herleefpakket Inhoud

2 leefsessies

2 x Leefsessie van 2 uur inbegrepen. Keuze uit: Kom tot rust, Kom in buiten, Kom in beweging. De inhoud van elk van deze Leefsessies wordt uitgebreid besproken tijdens jouw kosteloze kennismaking, zodat we een passende keuze voor jou kunnen maken. Meer lezen over Leefsessies? Neem een kijkje via de Homepagina voor een uitgebreid overzicht. 

Zelfontplooiing duopakket

 Wie jij werkelijk bent is zoveel ruimer dan één enkel puzzelstukje! Tegenwoordig is het hip geworden om een blauwdruk te laten maken bij mensen die vaak niet eens dieper duiken dan het puur rationele. Mensen die het wel kunnen analyseren en uitleggen, maar die niet in staat zijn om het voor jou in mensentaal en concrete tools te vertalen voor je dagelijks leven. Het is belangrijk dat jij een dieper begrip krijgt van jouw innerlijke natuur en dat je je ware zelf oprecht leert kennen.

Dan kan je :
1. optimaal gebruik maken van je lichaam om je energie te reguleren (opwekken, opslaan en verbruiken) &
2. de nodige energie vrijmaken om in harmonie met het Leven zelf alles te creëren en te beléven wat klopt voor jou.

Het is belangrijk dat je leert hoe jouw Numerologie en Human Design en andere handige systemen je kunnen helpen om jezelf naar buiten te brengen op manieren die meest kloppen voor jou. Weet: Numerologie en je Human Design, dat is niet wie jij bént. Het zijn wel handige en concrete wegwijzers die je helpen ankeren (gronden) in de realiteit. Die ervoor zorgen dat je geen honderd omwegen maakt. Dat je zo dicht mogelijk bij jezelf en op je eigen pad blijft. Precies daarom wordt je in het Herleefpakket ondergedompeld in een uiterst boeiend avontuur vanuit meerdere invalshoeken. Hierdoor kom je zoveel vlotter bij je innerlijk potentieel en lukt het mij zo goed als altijd in een fractie van de tijd die andere hulpverleners er over doen, om jou te helpen dat potentieel naar buiten te brengen en te beléven. Inbegrepen: 1 sessie van 2 uur bespreking Numerologie en 1 sessie van 2 uur bespreking Human Design + voorbereidingsuren en ontledingen + een uitgebreide bundel van beide ontledingen.

1x Creatiesleutel

Duur: 2 uur-2,5 uur. We kunnen ons wel iets voorstellen bij waar we naartoe willen en wat we graag willen creëren in ons leven, maar we komen moeilijk tot het concreet maken van de stappen die daarvoor nodig zijn. Soms  zitten onverwerkte pijnstukken en andere hindernissen onze ontplooiing nog in de weg. Via stappen, zorgvuldig uitgelegd in de vorm van een Ankh, verbinden we alles in onze innerlijke puzzel wat momenteel nog vaag of onduidelijk is. De symboliek van de Ankh is bijzonder en wordt met de grootste zorg uitgelegd wanneer je deze unieke ervaring aangaat. Het is dan ook heel bewust dat dit symbool dient als plattegrond voor de Creatiesleutel. Deze oefening werd in het leven geroepen door Joost Vanhove, na al die jaren nog steeds een dierbare mentor van me.

Een gift op maat voor jou

Je ontvangt een fijn cadeautje op maat na afronding van je pakket. Hou jij ook zo van verrassingen? 

Bundel op maat en actieve ondersteuning

Wanneer jij het pakket aankoopt, kan je rekenen op doorlopende ondersteuning. Naast de live sessies wordt een wekelijkse (video)call ingepland van 30 minuten om de vinger aan de pols te houden tussendoor. Je staat er niet alleen voor! De laatste 3 weken van het pakket bestaan uit het doorlopen van heel eenvoudige thuisstappen en je bundel, die je in je eigen tijd en tempo doet. Ook tijdens die periode houden we de wekelijkse opvolgcalls aan. Het wordt de kroon op het werk, en we ronden af in stijl! Na het afronden van de bundel, plannen we een 3-tal weken later nog een online opvolgmoment van 30-45 minuten in. Je hebt een rechtstreeks lijntje met mij voor de volledige duur van jouw pakket en ook achteraf blijf ik rechtstreeks toegankelijk.

Uitverkocht

Is het Herleefpakket precies wat jij nodig hebt? Interesse om deel te nemen?

Om zeker te zijn dat ik je via het Herleefpakket optimaal kan helpen, is het voor mij belangrijk om even af te stemmen met jou.
Boek gratis een kennismakingsgesprek!