Numerologie

Wat is numerologie precies en hoe kan het je van dienst zijn?

Numerologie helpt je als oeroude toepassing om jezelf en jouw unieke potentieel te ontdekken. Ook het potentieel waarvan je je op dit moment nog niet eens bewust bent! Dit gebeurt door inzicht te geven in patronen en getallen die jij met je meedraagt via je naam en andere persoonlijke touches. In de natuur wordt homeostase (evenwicht) vertaald in de Gulden Snede, ook daar kan je via getallen en berekeningen een eindeloos boeiende wereld ontdekken. 

Numerologie geeft je een dieper begrip van de uitdagingen waarmee je tijdens je levensreis te maken kunt krijgen. Als je jouw persoonlijke numerologie kent, kan je beter geïnformeerde beslissingen nemen en jouw acties fijner afstemmen op jouw eigen pad. Het kan je helpen bij het plannen en voorbereiden van wat komen gaat, en het meeste halen uit de kansen die zich voordoen. 

Je krijgt een gedetailleerde numerologische lezing, die al deze getallen en hun betekenissen in je leven in perspectief plaatsen. Door deze gepersonaliseerde en diepgaande analyse krijg je een beter begrip van jezelf en hoe je jouw unieke potentieel maximaal kunt leren gebruiken. Je krijgt ook begeleiding in hoe je het meeste uit je sterke punten kunt halen en hoe je door eventuele uitdagingen kunt navigeren die op je pad komen.

Naast een Numerologisch consult of een Numerologische totaalontleding, bied ik ook Numerologische lezingen voor koppels en gezinnen, die jullie kunnen helpen een dieper begrip te krijgen van jouw relatie(s) en hoe je deze kunt voeden, benutten en versterken. Numerologie biedt waardevolle inzichten in de dynamiek van de relatie en hoe eventuele (terugkerende) obstakels kunnen worden overwonnen.

Numerologie Leef

Aanbod numerologie

INDIVIDUEEL

 • NUMEROLOGISCHE BLAUWDRUK (live en online)
  Volledige en uitgebreide ontleding: met handige bundel EN een 1 op 1 – sessie bespreking (1u) inbegrepen. We onderzoeken: je overkomen, expressie, lessen, je sterktes en hoe die concreet te vertalen naar jouw dagelijkse realiteit, jaartendensen, maand-en weekenergie, adres, beroep, drive, … en zoveel meer! 

 

 • NUMEROLOGISCH CONSULT (live en online)
  Sessie bespreking (1 uur), met de vraagstukken van dat moment in de context van jouw persoonlijke dag-, week- en maandenergie.
 • NUMEROLOGISCH DRAAIBOEK
  Uitgebreide ontleding (blauwdruk) zonder sessie of bespreking: handige, overzichtelijke en volwaardige bundel.

FAMILY MAPPING (BLAUWDRUK MEER PERSONEN) (live en online)

 • Voor koppels en gezinnen
  Individuele ontleding EN complete synthese-reading. Met heldere inzichten in jullie relatie, gemeenschappelijke doelen, lessen en vooruitblik naar de komende tendensen. Handige bundel inbegrepen.

Mis deze kans niet om het onontdekt potentieel van je leven te ontrafelen met numerologie. Profiteer van het aanbod bij Leef en krijg een beter begrip van jezelf, je relaties en je mogelijkheden in het leven. Neem vandaag nog contact met me op om je gepersonaliseerde numerologielezing in te plannen en je reis naar zelfontdekking en empowerment te beginnen of door te zetten.

Wacht niet langer. Kom met me mee op ontdekking in jezelf!

7 + 7 =