Hoi, Ik ben Gwenny! Ik vertel je hieronder graag wat meer over mezelf.

Na een bijzonder woelige kindertijd en jeugd, heb ik me worstelend en zwoegend een weg gebaand doorheen een groot deel van mijn volwassen leven. Op mijn 19de kreeg ik op een naturistencamping in Zuid-Frankrijk mijn eerste ‘duwtje in de rug’ – letterlijk – van het leven. Ik ontmoette er Marie-Jeanne en haar man Raf, die aan het thuisfront in mijn regio woonden en werkten.  Marie-Jeanne raakte mijn onderrug aan en wees me (zonder ook maar iets van me af te weten) op enkele problematische struikelblokken in mijn leven, onder andere medisch en emotioneel, die ik maar beter kon zien op te lossen als ik écht gelukkig wilde worden. Wow. Say what?

Mijn nieuwsgierigheid naar energiewerk was getriggerd en zij werd dan ook mijn eerste mentor waar ik veel mocht van opsteken. Ik zette mijn carrière in het onderwijs als sportleerkracht en docent Engels stop rond mijn 26ste. Mijn eerste bedrijf mijn dans- en sportschool, bouwde ik daarna from scratch uit tot een mooie zaak in een gezellig bedrijfspand. Diep vanbinnen trok alles in mij om vol voor energiewerk en het gidsen van mensen te kiezen, maar ik had de moed niet om mezelf toen al helemaal te tonen. Stilaan kwam mijn gave, mijn talent in het helpen ontplooien van menselijk potentieel verder bovendrijven in de jaren die daarop volgden.

Ondertussen was ik mama geworden van een kleine spring in ‘t veld en plusmama van drie tieners bij mijn toenmalige partner. Een periode van tien jaar ging voorbij, alsof het niets was. De 2020-crisis zette mij in één klap met beide voeten op de grond: we gingen door een scheiding en ik zette mijn dansschool stop. Sinds 2017 had ik parallel met de dansschool mijn healing-praktijk Inner Balance opgericht, die wél bleef bestaan. Ik wou mezelf niet langer in de weg zitten en koos als single mom voluit voor mijn roeping.

Zo zijn we hier vandaag aanbeland, op mijn bijna 41ste, onder de nieuwe naam LEEF. Ondertussen ben ik weer dolgelukkig aan de andere kant van West-Vlaanderen met mijn dochter, mijn partner Dieter en zijn kinderen. Waar jij momenteel ook staat in je leven, wie je ook bent en wat je vraagstukken of remmen ook mogen zijn… blijf er niet mee zitten tot ze zich een ongemakkelijke weg naar buiten toe forceren.

Er wordt altijd voor je gezorgd.

Hartelijk welkom.

Wacht niet langer.  Ga op avontuur en ontdek jouw innerlijke schatkist!