Dag mooie mens.  Ik vertel je graag meer over mezelf en mijn levensparcours tot nu.  

REFERENTIES  (Cursiste van o.a./ervaring in):

✔ Katho Reno (nu Vivès): Diploma Hoger Onderwijs Bachelor in Lichamelijke Opvoeding en Engels, inclusief coaching, mentoring, management & teaching (°2002)
✔ Centrum Gea – Els van Hoogenbemt (Psychodynamica 4 jaar °2005)
✔ Centrum Gea – Joost Vanhove (Holistische jaaropleiding Coach/Consulent °2021)
✔ Ilse Jaques (business coach °2017-2019)
✔ Jeroen Cools (branding & marketing °2020)
✔ Lieve Haudenhuyze (energiewerk, coaching en psychologische ondersteuning °2017-vandaag)
✔ Fran Tielemans (energiewerk Drisana level 1-6 en F. Shakti °2017-vandaag)✔ Patricia Mensink (ondersteuning in coaching en energiewerk °2021-vandaag)
✔ Geert Devriendt (ademtherapie °2011-2013)
✔ Centrum Agape – Dirk Ghekiere (vuurlopen °2006 en 2007)
✔ Joost Vanhove (energiewerk Reiki 1 °2004)
✔ Marie-Roos Vermeersch (energiewerk Reiki 2 en psychologische ondersteuning °2014-2017)
✔ Straight Line Business School (business training programma °2017)

✔ Aalo Nederland (Pilates Docent °2005)

✔ Diverse centra en teachers: Sherborne via Sherborne België, 5 ritmes, meditatie, authentic movement, workshops bewustwording en
energiewerk, trauma-release, … wordt vervolgd!
✔ En ook: Pilates, Yoga en individuele healings verzorgd in De Evolutie (centrum van Ingeborg Sergeant, Brugge) 2021-2022

+ Animator in het jeugdwerk Vivés (°1997) Aalo Nederland (Dance Docent °2009), Passage Fitness (fitness docent °2003), Docente groepsfitness (Zumba, Aerobic, BBB, Fatburner, …), Yoga
diverse vormen, Human Design, Pythagoriaanse en Kabbalistische numerologie, … wordt vervolgd!

Na een woelige kindertijd en jeugd, heb ik me onderzoekend een weg gebaand. Op mijn 19de kreeg ik op een naturistencamping in Zuid-Frankrijk mijn eerste ‘duwtje in de rug’ – letterlijk – van het leven. Ik ontmoette er Marie-Jeanne en haar man Raf, die aan het thuisfront in mijn regio woonden en werkten.  Marie-Jeanne raakte mijn onderrug aan en wees me (zonder ook maar iets van me af te weten) op problematische struikelblokken in mijn leven, onder andere medisch en emotioneel, die ik maar beter kon zien op te lossen als ik écht gelukkig wilde worden. Say what?

Mijn nieuwsgierigheid naar energiewerk was aangewakkerd en zij werd dan ook mijn eerste mentor waar ik veel mocht van opsteken. Ik zette mijn carrière in het onderwijs als sportleerkracht en docent Engels stop rond mijn 26ste. Mijn eerste bedrijf (een dans- en sportschool) bouwde ik daarna from scratch uit tot een mooie zaak in een lokaal bedrijfspand. Diep vanbinnen voelde ik alles in mij duwen en trekken om voluit voor energiewerk en het gidsen van mensen te kiezen als job.  Ik had de moed toen nog niet om mezelf al helemaal naar buiten te brengen en deed dit werk als één van de pijlers in mijn dans- en sportschool. Stilaan kwam mijn gave, mijn talent in het helpen ontplooien van menselijk potentieel verder op de voorgrond in de jaren die daarop volgden.  Het werd duidelijk dat ik hier niet langer omheen kon.  

Ondertussen was ik mama geworden van een kleine spring in ‘t veld en plusmama van drie tieners bij mijn toenmalige partner. Een periode van tien jaar ging voorbij, alsof het niets was. De 2020-crisis zette mij in één klap met beide voeten op de grond: we gingen door een scheiding en ik zette mijn dansschool stop, omdat het niet leefbaar was om als alleenstaande alle (zakelijke, financiële, …) ballen hoog te blijven houden. Sinds 2017 had ik parallel met de dansschool mijn healing-praktijk Inner Balance opgericht, die wél bleef bestaan. Ik wou mezelf niet langer in de weg zitten en koos als single mom voluit voor mijn roeping!

Zo zijn we hier vandaag aanbeland, op mijn bijna 42ste, onder de nieuwe naam LEEF. Waar jij momenteel ook staat in je leven, wie je ook bent en wat je vraagstukken of remmen ook mogen zijn… blijf er niet mee zitten tot het zich uiteindelijk een ongemakkelijke weg naar buiten toe forceert.  

Er wordt altijd voor je gezorgd.

Hartelijk welkom.

Wacht niet langer.  Ga op avontuur en ontdek jouw innerlijke schatkist!

4 + 6 =